söndag 27 juni 2010

Bennäs nästa!


På onsdag börjar min sommar på allvar, på just Bennäs sommarmarknad! Äntligen! Jag tror på bra väder och många glada människor, samt goda våfflor!
Packade lite lyckoblommor idag, de kommer med i korgen på onsdag!
Alla med på onsdag vid ankdammen kl 16-20!

Längtan....


Snart har vi tak på vårt hus. Äntligen. Men. Mitt badrum är långt ifrån klart. Det är som ett utedass med dusch och tvättmaskin. Min faster sa glatt när jag klagade: att det är ju ett lyxigt utedass, för de har sällan dusch och tvättmaskin! Och naturligtvis har hon ju rätt i det, men....

Så jag går i längtans tider, kan man ju kanske säga. Jag längtar även till hösten. Första september för att vara exakt. Mystorpet längtar också, för då får torpet sin arbetskraft tillbaka, och det är slut med första hjälpen. Det är helt enkelt så att jag konstaterat att jag inte har en baby nåmer, att lill-chefen är på väg att bli stor. Min lill-kille fyller två år nästa vecka och han har fått plats hos en dagmamma från, just första september. Då kommer jag att få börja jobba heltid, 10 dagar/månad med torp-jobb! Underbart!

Men idag har mina grabbar varit snälla med mig, och jag har fått vara i verkstaden och fått städat lite. Som ni ser på bilden, så hittade jag ett arbetsbord! Jag har fyra bord, så det är en ganska bra början. Jag får alltid inspiration när jag hittar arbetsutrymme. Nu fattas bara arbetstid.

måndag 14 juni 2010

Tack!

Jag känner mig lite smickrad just nu. Jag har varit och kollat lite på vad som händer i Hops tävlingen, och sett att min godis råtta har varit på mångas önskelista! Det känns kul, innerst inne! Även ett thk vide-hjärta och Fröken Rosengrens påslakan.

Pippi på rosa!


Förnyelsens vindar tog mig i dag, och jag frossar i rosa färg på min blogg, som ju kanske syns... Jag gillar rosa, speciellt på våren och sommaren, och mycket i kombination med brunt. Brunt ligger mig varmt om hjärtat och jag trivs i denna trend, där brunt kan kombineras med vad som helst och alltid är snyggt. Jag är ju också en infödd 70-talist! Min käre sambo gillar inte direkt brunt, men till hans fördel måste sägas att han klagar inte på min inredning och smak. Inte högt i alla fall..


På bilden finns ett av mina favorit påslakan-set med de tjusiga "tjej-bilarna" från Ikea, kombinerat med enfärgat lila, så passar det vilken brud som helst!(Det heter:" Fabler i lila")
Bara jag kommer på hur jag skall fota dessa påslakan, så kommer de att komma även på Hops-shop. Nu skall jag vara rasande ärlig och berätta att priserna kommer att skilja sig mellan Hops och Mystorpet, eftersom ju fler mellanhänder, desto mer kostnader. Tyvärr. Men kontakta mig gärna direkt, då gäller ju naturligtvis Mystorpets prislista, och jag kan ju skicka per post också!

torsdag 10 juni 2010

Tid + tak = bekymmer

Jag har varit tvungen att överge torpet en tid, pga tak/tid bekymmer....:( Min kära sambo skulle snällt och lydigt börja renovera vårt badrum, och då tillstötte det vissa problem, som det ju kan göra i gamla hus. Det hela, kan inte säga slutade, efter som vi är mitt i, men blev till ett byte av yttertak, samt badrumsrenovering på samma gång. Med andra ord, vi lever i ett litet kaos, och jag och lill-chefen plockar gamla taktegel så svetten rinner, samt försöker måla bräder i den takt våra byggare behöver. Och i fall nån undrar, så är det inte direkt lyckat att måla tillsammans med en 2-åring...
Men det finns saker i lager om nån vill komma till shoppen, och jag har nog laddat upp för sommarens marknader, men måste ligga lite lågt ett tag, tyvärr. Måste vara lite snäll med gubben och hjälpa till, eftersom det här betyder att jag får ett nyrenoverat badrum....!!!! Jag längtar sååååå!