fredag 12 december 2014

Ingen Jul på Södermalm i år pga...

På grund av vädrets mörka och regniga makter, så kommer vi, jag och Fröken Rosengren INTE att befinna oss vid Jul på Södermalm imorgon 13.12. Tyvärr.

Men sortimentet finns ju här på hemma plan, inomhus och torrt, så ring 050-518 4821, och kom till gårdsbutiken om du behöver något!
Ha en härlig lucia-dag!

tisdag 9 december 2014

Tips till stickare!

Oj, oj, nu är vi snart i mitten av december.... och nu har jag uppdaterat bildgalleriet och en ny bild för december har kommit in! Klicka här ! Ett mycket bra tips till alla stickare!

Firman lever sitt eget liv, som vanligt, lite kalenderstyrt, och nu har vi även vädret att ta i beaktande... På lördag är det ju inte bara lucia, utan också Jul på Södermalm, vid After Eight. Men Foreca lovar regn... Och med band så är det ingen bra kombination... Får se hur det går, det hinner ju ändra tusen gånger ännu, förhoppningsvis till det bättre, dvs uppehåll.

Nu skriker lillebror, han är sur, när ingen har tid med honom, så därför överger jag datorn, och skall roa min son, så ha en bra fortsättning på tisdagen!

måndag 1 december 2014

Ny månad, ny rabattkod och jul, jul, jul!

Nu rusar tiden iväg (precis som om den inte skulle göra det annars..), och jag hoppas att vi hinner plocka fram julpyntet  innan det skall plockas bort igen! Lite på skämt, men lite på allvar faktiskt.
 
Frökens egen rabattkod är i december XMAS14 och här så hittar du shoppen!
(den ger dig -15% på ett köp)

Nu på lördag så kommer jag och Fröken Rosengren att vara i Vasa på kvinnornas julmässa, det är varje år lika roligt! Mycket folk, glatt folk, stamkunder och bekanta, och bekanta försäljare, som jag nästan bara träffar där. Och + i kanten är att det är en röd dag i almanackan, det vill säga att min käre man är hemma, och jag inte behöver ordna något extra för kidsen. Vad han tycker om saken, det är en annan historia... Men han har inte klagat högt ännu, så då fortsätter jag som förr! :)

Nu återstår det en hel del plockas och klippas och sorteras innan jag kan plocka ihop bohaget, men iår så reser vi med relativt lätt packning och tar "bara" band, knappar och småpynt med. Men desto mera, och större sortiment naturligtvis! Platsen är nästan samma som tidigare, uppe i aulan vid klädhyllan, men på andra sidan den här gången. 
Om du vet var jag varit, samma ställe, men sväng runt ett varv, så finns jag nog där!

Nu skall jag sortera och räkna knappar, så ha en bra fortsättning på dagen!

 
Dessa små (1,5 cm) hjärtan är nyaste nytt på shoppen! Kostar ynka 50 cent/st och hittas här !