måndag 7 juli 2014

Behöver din hjälp!

Jag är ingen mästerfotograf. Men jag försöker. Av nöden tvungen ibland. Har man en webshop, så har man och då måste man ta bilderna själv, om man inte är stenrik från början förstås. Jag är rik på mycket, men inte kanske hårdvaluta för att fylla en shop med flera hundra bilder....

Så innan shopen öppnades, så kollade jag lite på andra webbisar, och insåg att bilder och kvaliteten på bilderna varierar ganska mycket. Huvudsaken är väl att grejen som skall säljas syns, att färgerna inte kastar allt för mycket från verkligheten och att bilden inte är allt för stor, så att den ploppar upp hyfsat snabbt även med långsammare uppkoppling. Typ.

Varianter på vit bakgrund fanns det en hel del, jag själv har inte lyckats en enda gång med vit vit bakgrund. Men grejen, banden, spetsen har man hyfsat kunnat urskilja, och färgen... hm ganska ok. Mer kan man inte begära av mig. Typ.

Sen har grejen, bandet eller vad det nu varit, funnits mitt i bilden, ensam, platt och bara där med två knappar att trycka på för köp och info. Typ.

Jag försökte i början hålla en ganska enhetlig linje med en glasburk för band och spets, och vit bakgrund för annat. Men försök få vit spets t ex att synas på glas med vit bakgrund, det är inte enkelt det. Så jag kopplade över till trä bakgrund för spetsarna i alla fall.

Men jag tycker att det är tråkigt. Och svårt.

Så jag började med att lägga ut några band till försäljning med inspirationsbilder. Jag har inte fått någon respons, men nog sålt en del av dem, så jag antar att det går att sälja med roligare/vackrare bilder?

Så nu har jag gjort försök till nya bilder, och vill gärna ha din åsikt om det går att köpa från sådana bilder! Om du ger en ärlig kommentar, så lottar jag ut ett bandpaket bland kommentarerna! Låter det som en bra deal? 
Gäller under vecka 28 fram till 13.7!









3 kommentarer:

  1. Verkligen inspirerande bilder! Nu plötsligt fick jag ju flera ideér på saker jag kan göra och använda band till. Mycket snyggare än att se endast bandet på bild. Ha en skön dag! H. T

    SvaraRadera
  2. Jättefina. Gillar då du kombinerat rekvisitan med temat av bandet. Snyggt - jag gillar !

    H. Hemma hos Ingeborg
    www.hemmahosingeborg.casablogit.fi

    SvaraRadera
  3. Tack för era kommentarer! :) Roligt när andra tycker om det man gör! Ni är båda värda ett bandpaket! Så skicka era adresser till mig på office@frokenrosengren.com , så kommer det post!
    Hälsningar, Dine

    SvaraRadera