tisdag 31 januari 2012

Borta bra, men hemma bäst!

Nu har jag äntligen kommit hem igen, efter min mäss-resa till Helsingfors! Det var spännande att vara på vift, men det är skönt att vara hemma igen!


Jag har nu hunnit med en hel del sen förra veckans onsdag. Jag har bevisat att man kan packa ner en mässmonter i en kappsäck och släpa den med tåg till Helsingfors. Men konstaterade att hjul skulle ha varit bra att ha under. Och att taxi är jättebra i en storstad med snöoväder. Sen hann jag med systermingel, fängelsebesök (ombyggt till hotell och restaurang), shopping med systerdotter, lära mig åka spårvagn på egen hand, samt inse att försäljningsjobbet är inte så enkelt. Och att jag tänkte på finska en hel dag efter att jag kommit hem.


Nu är jag överhopad med jobb, och det är jätteroligt! Men jag skulle vilja en städerska, eftersom det ser ut som ett bombnedslag i verkstan.... Men jag är väl tvungen att göra det själv antar jag. Jag antar att det är det jag skall börja med idag, när jag går ut. En halvtimme av plockande brukar ju göra underverk, bara man tar sig tid att göra det. Och det faktum att jag hämtade fyra stora lådor från Matkahuolto igår, så gör att jag inte har något val. Tyvärr.


Nu går jag och städar undan lite. Ha en bra dag!

2 kommentarer:

 1. Du har många gulliga saker men jag gillar även dina inlägg här.
  Det där med städerska skulle gärna de flesta av oss ha och att ha piskan på sig då får man det minsann att ske. Ha det gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack skall du ha! Du har också en jättetrevlig blogg!

   Radera