tisdag 26 januari 2010

Förhandstitt på fröken Rosengrens

Jag har jobbat med en en ny kollektion, som jag ju redan gett små vinkar om, och lördagen den 6.2 när jag har öppet, så kan den som vill komma och ta sig en förhandstitt på vad jag gör! För nu börjar FRÖKEN ROSENGRENS BABYTILLBEHÖR sakta ta form. Det skall vara en delvist handgjord och delvis inköpt serie produkter.
Till den handgjorda delen hör babysängkläder, i två olika storlekar och spjälskydd, och även små lapptäcken är på kommande. Man skall även kunna beställa produkter enligt egen smak och egna tyger. Vill man tex att babyn skall få sova i farmors gamla vackra lakan, så syr jag efter kundens önskemål!

Den inköpta delen kan jag inte uttala mig om ännu, eftersom jag skall på mässa först nu på fredagen, och vet först där vad jag kommer att ta in till butiken. Oj vad det är spännande att ha kommit igång med det som jag drömt om så länge!

Ideén till Fröken Rosengrens kom när jag väntade min son, och jag inte hittade vad jag sökte. Inte i Jakobstad och inte i Kokkola. Så jag fick sy själv, och då började jag leka med tanken att kunna erbjuda mina kunder det som jag själv ville ha, men inte hittade. Och nu närmar sig den stora dagen äntligen!
2 kommentarer:

  1. GRATTIS till den nya serien! Kommer i något skede o ta en närmare titt på den!

    SvaraRadera
  2. Vad skoj med produktutveckling! Alldeles rätt. Goda produkter föds ur ett behov. Hoppas på god försäljning.

    SvaraRadera