söndag 7 november 2010

Höstblåsor och arbetsglädje!

Mystorpet jobbar sakta men säkert, inte direkt kanske i snigelfart, men i sköldpaddsfart, mot en vackrare jul. Och ett steg mot det, är att nu har Korsholms vuxeninstituts julkursare fått en, enligt mig mycket inspirerande påfyllning i sin låda. Jag är glad att höstlådan fick ett så varmt mottagande som den fick, och lovar fortsättning så länge ni vill ha! Det är bara att skicka önskemål via Anki, eller direkt åt mig via meil, om det är något särskilt som behövs!
Här på hemmafronten har höstblåsor och feber fått oss att sakta in, men det stannar i alla fall inte helt av, och jag börjar sakta känna mig som en männska igen, och bara lill-chefen, stackarn, slutar klia, så kan vi börja köra på för full maskin igen.
Mina kunder gör mig så glad, när ni visar att Mystorpets hantverk behövs och tycks om! Tack! Jag skall göra mitt bästa för att det skall finnas så mycket som möjligt, men vill man vara på säkra sidan med att få vad man vill ha, så beställ direkt av mig eller via butikerna, för beställningarna går först!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar